domingo, 27 de junio de 2010

La lluita armada

Abans de començar la meva història, dir-vos que la ciutat on tenen lloc els fets es fictícia.
Un cop dit això, us situaré. Ens trobem a Bratz, un país inventat, que situarem a l’ Amèrica del sud.

En aquesta ciutat, governava una monarquia totalitària que privava de tota llibertat al poble. El rei era molt cruel i no permetia cap mena d’ oposició. L’ exèrcit s’encarregava de mantenir a ratlla els civils amb una forta repressió contra tota forma de manifestació contrària al règim absolutista. L’extrema violència per part de les forces policials era la tònica habitual.

Però com a tot arreu, davant de la repressió, els civils es mobilitzen i formen grups clandestins per fer front al règim. Així va succeir a Bratz. Es van començar a crear molts grups que s’encarregaven de fer front a la repressió imposada per la monarquia, ja sigui amb manifestacions, amb atemptats contra membres de la cort reial o tot tipus de reivindicacions que creguessin que d’alguna manera els podia ajudar a superar l’ infern en que es veien immersos. No cal dir, que quan agafaven algun rebel, aquest era condemnat a mort directament i sense judici òbviament.

Aquests grups, sabien que havien de atemptar contra el rei per destrossar del tot aquell règim que ja estava decaient gràcies a les seves actuacions, van decidir posar-se tots d’acord i unir els seus esforços sota una mateixa bandera, d’aquesta manera els diferents grups es van organitzar i van començar a planificar molt més les seves accions per destronar la monarquia.
Els primers objectius d’aquest nou grup, anomenat La Lluita Armada,van ser objectius plenament militars, tals com, casernes generals, infraestructures portuàries, vies de tren etc.
L’objectiu real de “La Lluita Armada” seguia sent però fer una revolució popular i assassinar el monarca absolut, de manera que van estar treballant meticulosament en molts projectes diferents d’atemptar contra el rei i crear el pànic dins el palau reial.

Dudikkut es va convertir en el líder indiscutible després de dirigir amb èxit un atac contra un convoy del règim, que després d’ aquell impressionant succés van fer cas a totes les indicacions del nou líder i van començar a preparar sèriament l’ assalt final.

Es va decidir que fos el dia 22-11-1915 ja que el rei feia un passeig per tota la ciutat com a commemoració dels seus 40 anys de regnat, l’ operació es va calcular al mil•límetre, just en el carrer principal de Bratz un franctirador, home de confiança de Dudikkut, va disparar un tret colossal que va anar a parar just al cap del monarca, que va morir al instant, aquest fet va desfermar el caos entre els súbdits fidels al rei, que veien amb impotència el cos del seu rei, al terra i sense vida.
En aquests petits moments d’incertesa, els milicians de “La Lluita Armada” juntament amb tots els rebels que anaven contra el rei, van treure les armes que duien guardades mentre esperaven el seu moment i van iniciar una cruenta revolta contra els absolutistes que va acabar amb una victòria per part dels rebels, que van entrar al palau reial el dia següent del inici de la rebel•lió.

La monarquia va ser derrotada i els supervivents del règim, se’ls va obligar a anar a l’ exili.
Es va instaurar un govern provisional liderat per Dudikkut, el gran triomfador de la revolució popular, anys després es constituí la primera República de Bratz que va proclamar Dudikkut president de la República.

Signed, Dudu

No hay comentarios:

Publicar un comentario